Profil/Referencer


 

Foto: Tina Petersen og Savanca Ask. Credit: Berit Krintel

Foto: Tina Petersen og Savanca Ask. Credit: Berit Krintel

 

Dressurhjælp tilbyder:

  • Enetimer i hele DK
  • Dressurkurser
  • Programtræning
  • Ridning
  • Kommission
  • Online support
  • Fjernundervisning
  • Konsulentarbejde

 

Dressurhjælp drives af DRØMMEN. Drømmen om HVER dag at gøre en forskel.

 

Julie Adamsen (LA/MB):

“Tina er super dygtig og engageret i sit arbejde. Min hest og jeg har hver især rykket os utrolig meget.”

Julie Sofie Hansen (LB/LA):

“Mangler du en god dressur underviser? Så kan jeg klart give mine varmeste anbefalinger til Tina Petersen! Tina er engageret og skide dygtig til det hun laver. Hun formår at undervise på en måde, hvorpå både du og hesten får det bedste resultat uanset niveau.” :)

Lisette Paarup Østergaard (LC):

“De varmeste anbefalinger herfra! Tina har haft min hest i ridning og efterfølgende undervist mig -aldrig har jeg oplevet en underviser der er så meget nede på jorden, som Tina er. Hun er god til at lære fra sig, fortæller tingene så ALLE kan forstå det, jeg er SÅ glad for at hun er min underviser!
Jeg er gået fra ikke at turde ride min hest (jeg er meget nervøs/bange for at falde af) -Tina har været der 100% for mig, støttet mig og været med til at jeg kunne finde rideglæden igen og at have en underviser der også støtter, giver komplimenter og altid er der for en -det finder man sjældent! jeg glæder mig og ser frem til vores fortsat/fremtidige samarbejde.”

Berit Krintel (LA):

“Engagement, overblik og tålmodighed er de 3 ord, jeg synes, beskriver Tina allerbedst som underviser.Tinas uddannelse som dommer ser jeg endvidere som et plus, da hun har et indblik i, hvad der bliver set efter, når man skal “i byen” og præsentere hesten bedst muligt. At ride ved Tina giver hurtigt resultater, hvis man selv har lyst til at arbejde mod sit mål. Hun ser de små detaljer og guider rytter og hest i et tempo, hvor begge parter kan være med. Når man rider ved Tina, får man ikke bare en underviser – man får en “makker”, som bakker op, både når det går godt og når det går skidt. Jeg giver Tina mine varmeste anbefalinger – uanset hvad niveau, man er på som ekvipage.”

Vicky Dam Schrøder (LA):

“Super god engageret og humoristisk underviser. Tina underviser på en måde, som bare får mig til at yde mere. Hun er rigtig god til at tage hånd om de problemer, man måtte ha i ridningen, og få dem løst på en måde, så man bare siger : Aha! Var det BARE det? De bedste anbefalinger fra mig.”

Pernille Aarup (LC/hobby):

“Da jeg aldrig har fået privatundervisning før jeg fik undervisning ved Tina var jeg meget spændt på dette. Jeg har altid redet mest på hygge-plan og skulle derfor starte næsten helt fra bunden med alle grund teknikker. Men jeg blev meget positivt overrasket! Tina tog sig tid til både at lære mig og den hest jeg red på at kende, og sørgede hele tiden for at jeg forstod hvad det var jeg skulle og det var en dialog der blev holdt kørende og ikke bare “kommandoer” fra Tinas side om hvad jeg skulle gøre! Hun gjorde også hele tiden opmærksom på at vi bare skulle tage det hele stille og roligt og lagde ingen pres på at jeg bare skulle lære tingene med det samme – men at ting tager tid! Nu har jeg kun fået undervisning få gange men må sige at jeg allerede har lært super meget! Tina er også god til at rose og give konstruktiv feedback samt gode råd til hvad man skal øve lidt på til næste gang! I det hele taget er Tina super sød, helt nede på jorden og BESTEMT en underviser jeg ville anbefale til andre.”

Camilla Madsen (LC):

“Jeg vil helt klart anbefale Tina Petersen som underviser fordi hun har nogle gode værktøjer med sig, som på alle måde tager hensyn til både hest og rytter. Jeg rider undervisning ved Tina nogle gange om måneden, hvor jeg rider en hest, som har haft svært ved at respektere mig og ikke har haft lysten til at ride dressur. Tina har fundet nogle gode værktøjer så jeg igen kan se fremskridt og lysten ved min halvpart. Tina er rigtig god til at forklare og lære fra sig og bare ved en halv times undervisning, har man suget en masse til sig.”

Annika Trabjerg (LA):

“Undervisningen ved Tina tager altid udgangspunkt i hvor man er som ekvipage, og Tina formår at lære fra sig på en sådan måde at man senere, også på en evt. anden hest kan bruge principperne med succes hver gang. Tina er perfekt til problemløsning og har ikke mere travlt med at komme’ fremad’ end at der er tid til at fange op på et pludselig opstået problem. Har redet ved Tina fra LC og op til LA/MB øvelser og fælles for træningen har været en billedtalt undervisning der gør det nemt at forstå den lidt mere komplicerede ridning. Tina er tålmodig og arbejder gerne på andre forklarings metoder hvis det første ikke fungerer. Tina har også altid kunnet give et råd med på en sms hvis der går lidt tid mellem undervisningen og man har et akut problem.”

Sanne Warming (LA):

“Tina har været en kæmpe hjælp, for mig og min hest! Da jeg startede ved Tina havde jeg en hest med dårlig balance og vi havde svært ved at forstå hinandens signaler! Efter kort tid ved Tina skete der store fremskridt og idag har jeg en hest som er på LA niveau! Tina underviser på det niveau hvor hest og rytter er og er meget opmærksom på hestens signaler :)”

Diana Thøstesen (LA):

“Vil gerne benytte denne side til at give Tina Petersen de bedste anbefalinger herfra.
Hun formår at undervise på et plan hvor alle kan være med, uanset hvilken hest man præsenterer for hende. Hun er meget fokuseret i sit foretagende og god til at vejlede og formidle hjælpen videre så det forståes første gang. Man får altid noget godt og brugbart med derfra :)”

Dorte Christiansen (LA):

“Giver Tina mine varmeste anbefalinger med på vejen!
Hun har netop hjulpet mig med at finde og købe min nye hest, og det var det helt rigtige valg at have hende med på råd :-) 

Tina møder og guider dig på din vej lige præcis der hvor du er i din sport, hun er virkelig dygtig til at sætte sig ind i de
udfordringer man har! 

Det glæder mig at der nu er endnu flere hestefolk der kan få muligheden for mødet med en træner og vejleder
der i den grad brænder for sit hverv :)”